21
ΣΕΠ
ΝΕΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διαδικτυακή συζήτηση αναφορικά με την οδηγία για την προσβασιμότητα σε ιστότοπους, για άτομα με αναπηρία

Η Γενική Διεύθυνση Δικτύων και Επικοινωνιών, Περιεχομένου και Τεχνολογίας σας προσκαλεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2020, σε μια διαδικτυακή συζήτηση,  που συνδιοργανώνει με το Ευρωπαϊκό Φόρουμ, αναφορικά με την οδηγία που έχει εκδοθεί για την προσβασιμότητα σε ιστότοπους, για άτομα με αναπηρία 

Η οδηγία για την προσβασιμότητα σε ιστότοπους, που εκδόθηκε το 2016, ορίζει την 23η Σεπτεμβρίου 2020 ως την ημερομηνία κατά την οποία, όλοι οι ιστότοποι του δημόσιου τομέα σε ολόκληρη την Ευρώπη, οφείλουν να είναι ψηφιακά προσβάσιμοι για τα άτομα με αναπηρία. Η διαδικτυακή εκδήλωση θα σηματοδοτήσει αυτό το σημαντικό ορόσημο στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την ψηφιακή προσβασιμότητα και συμμετοχή.
Τα βασικά ενδιαφερόμενα μέρη θα αναδείξουν τα επιτεύγματα και τις εναπομένουσες προκλήσεις, όσον αφορά στην πρακτική εφαρμογή της προσβασιμότητας στο Διαδίκτυο από διαφορετικές οπτικές γωνίες, μαζι με τους τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής, τα κράτη μέλη, τους ακτιβιστές, τους χρήστες, τους ακαδημαϊκούς και τους ειδικούς για την πρσβασιμότητα.

Η εγγραφή για την συμμετοχή σας  μπορεί να γίνει από εδώ (οι θέσεις είναι περιορισμένες)

Η διαδικτυακή εκδήλωση  θα είναι δημόσια, δωρεάν και θα καταγραφεί. Θα παρέχεται  ερμηνεία στην διεθνή νοηματική γλώσσα και υποτιτλισμός, σε απευθείας μετάδοση.

Η Agenda της εκδήλωσης

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ