01
ΝΟΕ
ΝΕΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διαδικτυακή εκδήλωση για την επέκταση των ελληνικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην ενιαία αγορά

Οι ψηφιακές τεχνολογίες επηρεάζουν σε βάθος την καθημερινότητά μας, τον τρόπο που εργαζόμαστε και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά, τον τρόπο που ταξιδεύουμε, επικοινωνούμε και σχετιζόμαστε μεταξύ μας. Ωστόσο, στην Ευρώπη πολλές δημόσιες υπηρεσίες βασίζονται ακόμη στη χρήση εγγράφων σε έντυπη μορφή ή περιλαμβάνουν χρονοβόρες και δαπανηρές διαδικασίες.

Με στόχο τη δημιουργία μιας ενιαίας ψηφιακής αγοράς, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει στενή συνεργασία με όλα κράτη μέλη, προκειμένου να βελτιστοποιήσει την παροχή πρακτικών πληροφοριών, αναφορικά με τα διοικητικά δικαιώματα, τους κανόνες και τις διαδικασίες που ισχύουν σε κάθε κράτος, μέσα από μία ψηφιακή πύλη το: youreurope.eu.

Στο πλαίσιο αυτό, την  Πέμπτη  04 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10.00- 11.00, η Ελλάδα φιλοξενεί  την ψηφιακή περιοδεία του Your Europe. Η Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Αγοράς, Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και ΜΜΕ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,  διοργανώνουν τη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Επέκταση των τοπικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην ενιαία αγορά».

Η εκδήλωση θα εστιάσει στα δικαιώματα, τις απαιτήσεις και τις ευκαιρίες για τη δημιουργία και την επέκταση μιας επιχείρησης στην ενιαία αγορά της ΕΕ και θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα: διαθέσιμη χρηματοδοτική υποστήριξη, ηλεκτρονική πώληση στην ΕΕ, φορολόγηση και ψηφιοποίηση μιας επιχείρησης.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να βοηθήσει τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις να ανακαλύψουν την ενημερωμένη πύλη Your Europe, καθώς επίσης και τις νέες διαδραστικές λειτουργίες που τους παρέχει, προκειμένου να έχουν την απαραίτητη βοήθεια για να επεκτείνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα σε οποιαδήποτε χώρα της  Ε.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά το πρόγραμμα και να να παρακολουθήσουν την εκδήλωση στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://europa.eu/youreurope/sdg/#/el/events/your-europe-has-the-answers-greece.  

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ