16
ΝΟΕ
ΝΕΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανοιχτή διαβούλευση για το πρόγραμμα: «Adopt AI»

Σε συνέχεια της Λευκής Βίβλου για την Τεχνητή Νοημοσύνη που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο 2020, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δρομολογεί  ήδη ενέργειες για την υιοθέτηση της “ΤΝ” στο Δημόσιο Τομέα. Προς επίτευξη αυτού του στόχου, εγκαινιάζεται το πρόγραμμα με τίτλο:  “Adopt AI”  με σκοπό  να εξασφαλιστεί, όχι μόνο η χρήση “ΤΝ” στις Δημόσιες Συμβάσεις, αλλά και ο ψηφιακός μετασχηματισμός των συμβάσεων .

Ως απόρροια των παραπάνω, διεξάγεται ευρωπαϊκή έρευνα  προκειμένου να συγκεντρώσει τις απόψεις των φορέων σχετικά με το  πρόγραμμα “Adopt AI”.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από αυτό το ερωτηματολόγιο  ανιχνεύονται οι  ειδικές ανάγκες και επιθυμίες των κρατών μελών, αλλά και των ενδιαφερομένων  με σκοπό να σχεδιαστεί αποτελεσματικά το πρόγραμμα  “Adopt AI”.

Η έρευνα θα διαρκέσει έως τις 4/12/2020 και η συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων είναι ζωτικής σημασίας. 

Για να συμμετέχετε στην έρευνα πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο: EU Survey 

mindigital logo_govgr_pos logo-diavgeia logo-datagovgr logo-national-coalition logo-kep secdigital-logo-digitalplan logo_european_soccial_plan5
Προτιμήσεις Marketing

Παρακαλόύμε επιλέξτε τον τρόπο που θέλετε να μαθένετε νέα από εμάς:


Μπορείτε να διαγραφείτε οποιαδήποτε στιγμή από τη λίστα μας, κάνοντας κλικ στο link στο κάτω μέρος του email που θα λάβετε από εμάς.


Χρησιμοποιούμε το Mailchimp ως marketing πλατφόρμα. Κάνοντας κλικ στο κουμπί 'Υποβολή' αποδέχεστε να μεταφερθούν τα στοιχεία σας στο Mailchimp για επεξεργασία. Μάθετε περισσότερα για την πολιτική απορρήτου του Mailchimp εδώ.

Επιλέξτε τουλάχιστον μία επιλογή. ΕΓΓΡΑΦΗ